Stafettloppet

Stafettloppet är en öppen klass för både damer och herrar. Tanken med detta lopp är att företag, föreningar, kompisar osv skall utmana varandra och tävla i lag om fyra personer. Priser delas ut till det snabbaste laget och till de två lag som har roligast klädsel.

 

Stafettloppet omfattar 3 km och startar vid Åby Ishall med löpriktning söderut.
Se banskiss nedan.

 

 

Allmän beskrivning av banan.

Mellan 1,4 – 2 km finns en marginell stigning. I övrigt är detta en mycket lättsprungen bana med nästintill inga höjdskillnader. Den har inte några längre sträckor längs stora vägar, utan är till stora delar förlagd inne i bostads- och industriområden. Växling mellan löparna i stafettlaget sker vid start/målområdet.

 

Banorna är väl uppmärkta med målade markeringar på gata/gångbana och det finns funktionärer/flaggvakter samt skyltar som markerar löpväg. 

 

Banorna är väl uppmärkta med målade markeringar på gata/gångbana. Vi har även funktionärer/flaggvakter samt skyltar som markerar löpväg.   

Se bild över bansträckningen här: ”LÄGG TILL BILD”

 

Övrigt

Det är fyra sträckor som skall löpas. Det är godkänt att en löpare springer mer än en sträcka. Peppande musik och glada hejarop från funktionärer/flaggvakter utefter banan. Vid målgång kommer samtliga löpare att få banan, vatten/sportdryck och en medalj och förhoppningsvis en Goodiebag från våra sponsorer (ej klart i skrivandets stund). 

 

Under två timmar efter målgång bjuder Mölndals stad på avgiften till den nya fina simhallen belägen ca 100 m västerut. Fri entré mot uppvisande av nummerlappen.

 

Registrera dig för att få nyheter från Mölndalsloppet.

Vi spammar inte! Läs vår integritetspolicy för mer info.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.