HUVUDPARTNER

Nordic Wellness

NORDIC WELLNESS

Nordic Wellness – hela Sveriges träningsklubb. Alla har rätt till ett riktigt bra gym – oavsett vem du är, var du bor eller varför du tränar. Från Luleå till Ystad erbjuder vi därför det senaste inom träning och hälsa – till ett rimligt pris. Välkommen i klubben!

 

GOCO

GOCO HEALTH INNOVATION CITY

A health innovation city in Gothenburg, Sweden. GoCo Health Innovation City is the new urban city center where over 200 000 square meters are being developed to attract researchers, entrepreneurs, and talents from around the world. The vision is to create a world-class innovation cluster for health, where collaboration is built into the core.

 

 

GULDPARTNER

ICA Kvantum Mölndal

CRAFT SPORTSWEAR

Craft är en produkt av svett och slit, av snö och regn, av förluster och segrar och av euforin som upplevs när gränser förflyttas. I fyra årtionden har vi levererat optimal prestation genom funktionella idrottskläder. Nästan lika länge har vi varit en del av den professionella idrottsvärlden.

 

ICA Kvantum Mölndal

ICA KVANTUM MÖLNDAL

Hos ICA Kvantum står matglädjen och den goda måltiden i centrum och det är ingen hemlighet att frukt- och gröntavdelningen är vår stolthet. Välkommen till Mölndals strösta matvarubutik. Hos ICA Kvantum i Mölndal kan du handla både på plats i Mölndals Galleria och på nätet.

 

Sandholm Associates

SANDHOLM ACCOCIATES

Sandholm Associates erbjuder utbildning och konsultstöd inom kvalitet, förbättringsarbete och kundorienterad verksamhetsutveckling. Vi genomför utbildningar i våra lokaler samt på plats hos kund. Genom konsultstöd hjälper vi våra kunder till ett framgångsrikt förbättringsarbete, med nöjdare kunder och bättre resultat.

 

Mölndalsposten

MÖLNDALS-POSTEN

Mölndals-Posten kom ut med sin första utgåva den 7 april 1949. Tidningens bevakningsområde är hela Mölndals kommun, det vill säga Mölndal, Kållered, Lindome och Hällesåker. Mölndals-Posten utkommer som e-tidning varje tisdag, torsdag och lördag samt som papperstidning varje torsdag. Vår nyhetssajt molndalsposten.se och vår nyhetsapp uppdateras självklart många gånger varje dag med de senaste lokala nyheterna.

 

TRIUMFGLASS

TRIUMFGLASS

Det är vi som är Triumf Glass – Ett svenskt familjeföretag grundat av Arne Müntzing i Majorna, Göteborg 1946. Vår affärsidé är enkel och har sedan start varit densamma: Triumf Glass ska sprida glass-glädje och smakupplevelser! De senaste 60 åren har glassfabriken och vårt hjärta varit i Sävedalen där vi idag drivs av tredje generationen Müntzing. Årligen tillverkas 17,5 miljoner liter glass i vår glassfabrik.

 

PASSET SCREEN

PASSET SCREEN

Passet Screen AB är en helhetsleverantör av screen, storformat och profiltryck. Passet Screen hjälper till med hela kedjan från idé, design, produktion och montering, till service och distribution. Med ett brett produktsortiment kan de profilera ert företag och produkter på det sätt ni önskar så att ni sticker ut från mängden.

 

ÅBY HOTEL

ÅBY HOTEL

Åby Hotel är ett fyrstjärnigt hotell med 223 rum i Göteborg/Mölndal där upplevelsen står i fokus och där design och inredning är inspirerad av Tivoli. Under samma tak som hotellet ligger Every Padel, möteslokaler och Friskis & Svettisgym. Hotellet är beläget i Mölndal med en kort promenad till Mölndals innerstad där bra förbindelser tar dig in till Göteborg centrum. Välkommen att njuta av en hotellvistelse full av möjligheter!

 

ÅBY TRAVET

ÅBY TRAVBANA

Oavsett om du är här på en tävlingsdag eller inte är det något speciellt med dynamiken i luften. Travbanan är vårt hjärta. Runt den har vi byggt upp en anläggning för att kunna erbjuda en större helhetsupplevelse. Förstklassiga restauranger, konferensanläggning, padelhall och hotell skapar tillsammans en unik plats.

 

Registrera dig för att få nyheter från Mölndalsloppet.

Vi spammar inte! Läs vår integritetspolicy för mer info.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.