Anmälan mölndalsloppet

Anmäl dig till mölndalsloppet nu! Beroende på när du anmäler dig till loppet varierar priset. Ju tidigare du anmäler dig desto lägre pris!


<31 mars 50:- 190:- 290:- 290:-
<1 juni 50:- 240:- 340:- 340:-
<18 aug 50:- 290:- 390:- 390:-
Anmälan på plats 50:- 340:- 440:- 440:-
<1 juli 35:-
<25 aug 40:-
Anmälan på plats 50:-
<1 juli 240:-
<25 aug 290:-
Anmälan på plats 340:-
<1 juli 340:-
<25 aug 390:-
Anmälan på plats 440:-
<1 juli 340:-
<25 aug 390:-
Anmälan på plats 440:-

*Notera att kostnaden för stafettloppet inkluderar alla tre deltagare.NORDIC WELLNESS – KORTLOPPET

Omfattar 850 m, har löpriktning västerut, och har start- och målgång vid fotbollsplan Åby plan 6, nedanför Åby Ishall. Här är barn i alla åldrar välkomna att delta.

Löparna springer på gräsytor och det finns inga höjdskillnader. Lättsprungen bana för de små löparna. Vidare finns det ingen trafik av något slag i närheten av denna bana. Publiken kan följa och se löparna under hela loppet från start- och målområdet. Det är även tillåtet för föräldrar att springa med sina barn.

Öppen starttid mellan kl 11:00 – 13:00, alla är välkomna att springa och får en glass vid målgång! Vid erlagd startavgift får löparna dessutom medalj, diplom och behålla sin nummerlapp.

MELLANLOPPET

Omfattar 5 km, har löpriktning västerut, med start- och målgång vid Åby Ishall. Mellanloppet finns i såväl herr- och damklass. Se banskiss där även vattenstationer/sjukvård finns angivna.

Efter 3,5 km finns en lite utmanande uppförsbacke. I övrigt är detta en lättsprungen bana med små höjdskillnader. Den har inte några längre sträckor längs stora vägar, utan är till stora delar förlagd inne i bostadsområden. Banorna är väl uppmärkta med målade markeringar på gata/gångbana. Vi har även funktionärer/flaggvakter samt skyltar som markerar löpväg. Bansträckning finns under ”Om mölndalsloppet”.

Vattenstationer efter ca 3 km. Efter målgång kommer samtliga löpare att få banan, vatten/sportdryck och en medalj.

LÅNGLOPPET

Långloppet omfattar 10 km, har löpriktning västerut, med start- och målgång vid Åby Ishall. Mellanloppet finns i såväl herr- och damklass.

Väldigt lätta första två kilometrar. Vid 4.5 km går banan uppåt längs med Lekevallsgatan. Vid Tolltorp vänder banan hemåt igen för att sedan passera Aktiviteten och slutsurten ner mot Åby. Banan är en snabb bana med mindre höjdskillnader och går i huvudsak på asfalt, läge för personligt rekord? Banorna är väl uppmärkta med målade markeringar på gatan samt flaggvakter som markerar löpväg. Sträckning finns under ”Om mölndalsloppet”.

Vattenstationer efter ca 3 km och vid 8 km vid Aktiviteten. Vid målgång kommer samtliga löpare att få banan, vatten/sportdryck och en medalj.   

GOCO CHALLENGE – STAFETTLOPPET

Stafettloppet är en öppen klass för både damer och herrar. Tanken med detta lopp är att företag, föreningar, kompisar osv skall utmana varandra och tävla i lag om tre personer. Priser delas ut till det snabbaste laget, laget med roligast klädsel och det lag som sprider mest glädje. Stafettloppet omfattar 3 km och startar vid Åby Ishall med löpriktning västerut.

Mellan 1,4 – 2 km finns en marginell stigning. I övrigt är detta en mycket lättsprungen bana. Sträckan är till stora delar förlagd inne i bostadsområden. Växling mellan löparna i stafettlaget sker vid start/målområdet. Bansträckning finns under ”Om mölndalsloppet”.

Det är tre sträckor som skall löpas. Det är godkänt att en löpare springer mer än en sträcka. Vid målgång kommer samtliga löpare att få banan, vatten/sportdryck och en medalj.

Registrera dig för att få nyheter från Mölndalsloppet.

Vi spammar inte! Läs vår integritetspolicy för mer info.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.